TOP Chocolate Brown lampe su broj jedan na Evropskom tržištu.

Posle dužeg vremena razvoja napravili smo najkvalitetnije lampe na tržištu. Tajna ovih lampi jeste da klijent nakon prve seanse sunčanja (6 ili 9 minuta) odmah vidi rezultate, dobija prirodno čokoladno braon boju. Intenzitet zračenja lampi je prvih 500 sati isti, dok se njihov intenzitet neznatno smanjuje posle 500 sati rada. TOP Chocolate Brown lampe imaju 800 sati kvalitetnog rada.

Sunčanje TOP Chocolate Brown lampama je ZDRAVIJE, jer zahvaljujući novoj tehnologiji razvijenoj 2009 godine, spektar zraka utiče samo na gornji sloj kože u epidermu, direktno ispod rožnatog epiderma.

Uticaj TOP Chocolate Brown lampi dosta manje šteti prirodnoj kolagen supstanci kože, tako da je rožnati epiderm znatno manje grub.

Zahvaljujući novoj tehnologiji TOP Chocolate Brown lampi proizvodnja melanina i tirozina u koži je intenzivnija i znatno manje utiče na imuni proces kože. Samim tim rezultati sunčanja su dugotrajniji za 3-4 dana u odnosu na rezultate sa bilo kojim drugim lampama.

Čokoladne lampe – TOP Chocolate Brown – Ekskluzivni uvoznik i distributer za Srbiju je Fresh Cosmetics d.o.o., i svaka lampa mora imati SERTIFIKAT uz odobrenje uvoznika kako bi se garantovao kvalitet i poreklo.

Sunčanje TOP Chocolate Brown lampama je ZDRAVIJE, jer zahvaljujući novoj tehno-logiji razvijenoj 2009 godine, spektar zraka utiče samo na gornji sloj kože u epidermu, direktno ispod rožnatog epiderma.

Budite sigurni da će Vam svako sunčanje u novom ili polovnom solarijumu opremlje-nom novim TOP Chocolate Brown lampama doneti neverovatno zadovoljstvo i inte-nzivnu boju koja će trajati dugo!

INSISTIRAJTE NA JEDINSTVENIM TOP CHOCOLATE BROWN LAMPAMA U SOLARIJUMIMA JER ZASLUŽUJETE KVALITET!

Zašto da izaberete nove TOP Chocolate Brown lampe?

  1. Jer čokoladne lampe nisu samo ime ili marketing, već je lampa izrađena po najnovijem standardu korišćenjem jedinstvne tehnologije. Tokom samog procesa proizvodnje svaka TOP Chocolate Brown lampa se testira od strane fabrike Sylvania nekoliko puta. Cij je da što više klijenata ima zdrav i prirodan ten
  2. Jer čokoladne lampe daju vidljive rezultate posle prve seanse sunčanja (6-9 minuta)
  3. Jer sunčanjem TOP Chocolate Brown lampama jeftinije dolazite do savršene boje
  4. Jer kvalitet svakome pripada
  5. Jer su TOP Chocolate Brown lampe toliko dobre da ih već falsifikuju

NEMOJTE IĆI NA VIŠE MINUTA I NE PLAĆAJTE VIŠE, TRAŽITE TOP CHOCOLATE BROWN LAMPE!

Kako da se sunčate u solarijumu i koja su pravila?

Ko ima jako svetlu boju kože mora da bude svestan da ne može imati toliko taman ten kao oni koji imaju prirodno taman ten. Morate biti strpljivi i uporni. Kada koristite solarijum idite na 4 minuta, a nakon toga jako malo budite na Suncu (bez obzira ako imate na sebi kremu sa visokim zaštitnim faktorom). Ponovite minutažu od 4 minuta još jednom. Obavezno vodite računa da između svake seanse sunčanja mora proći 48 sati.

Ukoliko napravite pauzu od dve ili više nedelja morate krenuti sa planom sunčanja ispočetka. Postepeno, kada dobijete lep, zdrav braon ten dovoljno je mesečno 4-6 puta ići u solarijum. Uvek se pridržavajte preporučene minutaže sunčanja kako biste izbegli neželjene reakcije na koži. Preporučujemo korišćenje krema namenjenih za sunčanje u solarijum jer dodatno štite kožu od isušivanja, a utiču da brže dobijete prirodnu boju i da boja duže traje.

Ko ima prirodno tamniji ten

Bez obzira što već imate podlogu morate pažljivo koristiti solarijum i pridržavati se plana sunčanja. Prvo sunčanje je maksimalno 6 minuta. Ovu minutažu ponovite i naredna 3-4 sunčanja, a posle možete povećati na 9 minuta. Dovoljno je da na 2 nedelje 3 puta koristite solarijum ili na svaka 4 dana da se sunčate 6-9 minuta. Nema potrebe da povećavate minutažu, važno je da se pridržavate plana sunčanja. Cilj je da dobijete braon boju a da koža izgleda zdravo i lepo. Svakako predlažemo upotrebu krema za sunčanje u solarijumu za dodatnu zaštitu i bolji efekat solarijuma.

Saveti za sunčanje čokoladnim lampama:

Nemojte preterivati sa sunčanjem u solarijumu, nije zdravo! Suviše tamna braon boja kože ne izgleda toliko dobro
Nemojte u tri dana 2 ili više puta koristiti solarijum! Između svake sesanse sunčanja treba da prođe 48 sati
Kada se sunčate, sunčajte se zatvorenih očiju i obavezno koristite zaštitne naočare
Poslušajte savet preporučene minutaže od strane zaposlenih u studiju za sunčanje
U solarijumu možete koristiti samo kreme koje su namenjene za sunčanje u solarijumu, nijedne druge, jer druge kreme mogu izazvati neželjene reakcije u kombinaciji sa UV zracima
Obavezno uklonite svu šminku, kao i parfem pre ulaska u solarijum
Umerena upotreba solarijuma ima pozitivne efekte na zdravlje naše kože, jačanje imunog sistema, stvaranje vitamina D i samopouzdanje. Solarijum Vam daje mogućnost da kontrolišete jačinu, kao i vreme sunčanja koje najviše odgovara Vašem tipu kože, što na prirodnom Suncu nije moguće. U pojedinim slučajevima pravilno sunčanje u solarijumu može da umanji pojavu alergije na prirodnom Suncu ili da je potpuno potisne. Naravno uvek treba da se konsultujete sa svojim lekarom ako ste skloni ovakvim reakcijama.

Kako izbeći nastanak takozvane bele tačke?

U većini slučajeva ove tačke mogu da se pojave na lopticama ili u donjem delu leđa i mogu se objasniti činjenicom da ove delove tela pritiskamo tokom ležanja u solarijumu. Pritisak utiče na cirkulaciju krvi, drugim rečima krv ne prenosi dovoljno kiseonika i ovi delovi ne mogu da jednako tamne kao ostatak kože. Naš savet je da promenite položaj nakon prve polovine sunčanja.

Koliko često mogu da koristim solarijum?

Preporučuje se maksimum 60 sunčanja u solarijumu u toku godine. Potrebno je da prođe minimum 48 sati između dve seanse sunčanja. Gorenje kože može da bude vidljivo tek nakon 6-24 sata. Više od jednog sunčanja u toku 24 sata dovodi do neželjenog crvenila kože. Osobe koje imaju tip kože 1 ne smeju da koriste solarijum, kao ni maloletne osobe. Ukoliko u porodici postoji istorija bolesti rak kože ta osoba se ne sme sunčati u solarijumu.

Kako se pravilno sunča u solarijumu?

Pravilno sunčanje je kada se pridržavate plana sunčanja. Važno je da znate kom tipu kože pripadate i da ne povećavate preporučeno vreme sunčanja. Preporučuje se pauza od 48 sati između svake seanse sunčanja. Dve ili više seansi sunčanja u toku 24 sata izazivaju neželjeno crvenilo na koži. Ukoliko uzimate antibiotike, anti-depresante… mogu da izazovu negativne reacije, kao što je crvenilo, alergija i slično. Uvek se konsultujte sa svojim lekarom pre sunčanja. Sunčanje u solarijumu tokom prehlade se ne preporučuje.

Osobe koje imaju dosta mladeža pre sunčanja potrebno je da se konsultuju sa svojim lekarom.

Kada se sunčate u solarijumu uvek treba da nosite zaštitne naočare. Preporučuje se da skinete sočiva pre sunčanja, jer usled toplote dolazi do efekta sušenja koji može da izazove osetljivost očiju. Takođe, pre ulaska u solarijum odstranite šminku i svu kozmetiku, takođe ne zaboravite da skinete i nakit, jer ćete time sprečiti neobične reakcije na koži kao i neželjene linije. Savršen rezultat, prirodnu braon boju, uglavnom postižete sa 6-12 seansi sunčanja.

Preplanula koža je najbolja zaštita od Sunca. Prednost solarijuma je u tome što nam pruža kontrolisano i tačno dozirano zračenje za svaki tip kože, dok to nije moguće na prirodnom Suncu. Čak i male količine UVB zraka stvaraju nove pigmente u pigmentnim ćelijama (melanociti). Ovi novonastali pigmenti za oko dva do pet dana izlaze na površinu kože gde prolaze trajan proces tamnjenja uz pomoć UVA zraka i kiseonika iz krvi. Rezultat ovog procesa je prirodan izgled i svež ten. Redovnim sunčanjem ten postaje intenzivniji, a gornji sloj kože (eiderma) postaje deblji. Koža stvara sopstvenu zaštitu od Sunca koja varira između faktora 4 i 8.

Današnje vreme karakteriše stres i užurbanost, pa su uredan izgled i malo preplanuo ten poželjni. Danas, solarijum je mnogo više od samo aparata za sunčanje. Nama je Sunce neophodno, bilo prirodno ili veštačko, za besprekoran rad naših organa, nerava, kože, krvi i kostiju.

Sunčanje u solarijumu ima pozitivan efekat u prevenciji osteoporoze, jačanju imunog sistema, protiv zimske depresije, poboljšava cirkulaciju, povećava vitalnost.

Nakon što napravim pauzu da li moram da počnem ispočetka?

Da, morate. Nakon duže pauze potrebno je da se tokom prvih par seansi pridržavate preporučenog vremena za sunčanje.

Koja je razlika između običnih i TOP Chocolate Brown lampi?

U solarijumu sa običnim lampama morate duže da se sunčate da biste dobili boju, dok sa TOP Chocolate Brown lampama posle 6 minuta sunčanja dobijate boju i ta boja se zadržava na koži 4 dana duže nego sa običnim lampama. Pošto se manje sunčate sa TOP Chocolate Brown lampama koža je manje iziritirana i crvena. Obične lampe imaju daleko veći rizik da pregore posle 50-100-200 sati rada. TOP Chocolate Brown lampe imaju 500 sati garantovanog rada i 800 sati kvalitetnog rada.

U pola cene se možete sunčati u solarijumu sa TOP Chocolate Brown lampama, pošto se sa ovom lampom može postići dugotrajna boja, i zato se ređe morate sunčati u solarijumu i ne morate duže vreme ostati. Zbog toga što lampa ne slabi tokom radnih sati, mesečni izdaci za solarijum mogu da se prepolove, a da pri tome kvalitet sunčanja ostaje nepromenjen.

OPREZ… na tržištu su se pojavile lažne TOP Chocolate Brown lampe.

Potražite jedinstvene TOP Chocolate Brown lampe za solarijum, kako bi Vaša boja bila trajnija, a Vaš račun manji! Zaslužujete najbolji kvalitet! Sa TOP Chocolate Brown lampama možete se sunčati u pola cene zato što postižete boju koja duže traje pa u solarijum idete ređe. Vreme sunčanja ne povećava se sa dužim radom lampi tako da se novac koji izdvajate na mesečnom nivou za solarijum prepolovi a Vaš ten izgleda besprekorno. Kada uđete u studio za sunčanje obratite pažnju da li poseduju SERTIFIKAT o originalnosti TOP Chocolate Brown lampi a obavezno pogledajte natpis na samim lampama u solarijumu.

Ukoliko lampa koju vidite ne izgleda kao na slici iznad budite sigurni da to nije originalna TOP Chocolate Brown lampa. Molimo Vas da nam isti salon prijavite kako bi smo blagovremeno odreagovali i zaustavili namernu obmanu klijenata. Ne želimo da na takav način troše Vaše vreme i Vaš novac ubeđujući Vas da je nešto originalno i kvalitetno kada ni oni ne znaju poreklo, kvalitet i sastav tih lampi.