PREMIUM Royal Gold

Nove wellness lampe objedinjuju pozitivan značaj crvenog i UV svetla. Crveno svetlo nežno prodire u dublje slojeve Vaše kože i na taj način stimuliše cirkulaciju krvi, zatim aktivira dotok kiseonika i pospešuje stvaranje kolagena. Ono što je veoma bitno da se naglasi jeste da posle dužeg korišćenja Royal Gold OxyTan lampi Vaša koža postaje nežnija i deluje znatno svežije i mlađe.

Osim što je omogućila dostupnost OxyTan lampe na našem tržištu, kompanija Fresh Cosmetics odlučila se i za uvoz poslednje generacije Premium Royal Gold Hybrid Tehnology lampe, koja je razvijena u skladu sa aktuelnim evropskim standardima.

Royal Gold Hybrid Tehnology lampe sadrže četiri glavne talasne dužine, a to su: UVB (koja je značajna za nastajanje melanina i vitamina D u Vašoj koži), UVA (koja Vaš ten čini preplanulim), Plava svetlost (koja je veoma značajna da koža nakon tretmana u solarijumu bude savršeno čista, bez neželjenog crvenila) i Crvena svetlost čije blagodeti sam već spomenula.

Royal Gold Hybrid Tehnology lampe pružaju visok kvalitet UV zračenja tokom celog veka trajanja od 800 sati, a ono što je veoma bitno za sve korisnike solarijuma hibridna tehnologija refleksije svetlosti daje savršene rezultate tokom sunčanja, a sam efekat ovih lampi smatra se manje agresivnim od izlaganja kože sunčevim zracima.

Ono što izdvaja Royal Gold OxyTan i Royal Gold Hybrid Tehnology lampe u poređenju sa klasičnim UV lampama jeste znatno drugačiji osećaj na koži samih korisnika solarijuma.

Željeno preplanuli ten bez crvenila, koža koja posle nekoliko tretmana izgleda znatno svežija i mlađa, samo su neke od prednosti koje smo Vam omogućili ukoliko ste se opredelili za korišćenje novih Premium Royal Gold lampi.

Za kraj samo da podsetimo sve naše klijente da je kompanija Fresh Cosmetics ekskluzivni distributer Asther kozmetike za sunčanje, Brill Bird kozmetike za negu noktiju, kao i TOP Chocolate Brown lampi za solarijume.

Hybrid Tehnology – Dual Power

Premium Royal Gold, lampa poslednje generacije koja je razvijena u skladu sa aktuelnim evropskim standardima.

Lampa koja pruža visok kvalitet UV zračenja tokom celog veka trajanja od 800 sati. Posebno želimo istaći hibridnu tehnologiju refleksije svetlosti koja daje savršene rezultate tokom sunčanja i neverovatan ten kao rezultat. Efekat ovih lampi, u poređenju sa klasičnim, je manje agresivan tokom sunčanja, tako da se može reći kako ove lampe podmlađuju i revitalizuju kožu.

Nove wellness lampe koje objedinjuju pozitivan značaj crvenog i UV svetla.

Lampa koja Vam pruža nežniji i kvalitetniji doživljaj veštačkog sunčanja. Razliku između klasične UV lampe korisnici solarijuma doživljavaju kao drugačiji osećaj na njihovoj koži. Crveno svetlo koje nežno prodire u dublje slojeve kože stimuliše cirkulaciju krvi, aktivira dotok kiseonika i pospešuje stvaranje kolagena.

Posle dužeg korišćenja OxyTan lampi koža postaje osetljivija i nežnija dok deluje mlađe i svežije.

Sunčeva svetlost sastoji se od svih talasnih dužina, ona je bela, ali ako se rasprši pomoću prizme mogu se dobiti različite talasne dužine svetlosti u obliku duginih boja. Boja od boje razlikuje se po talasnoj dužini koju ima. Npr, svetlost koju ljudsko oko poznaje kao crveno ima raspon talasnih dužina od priblično 650-750 nm. Crveno svetlo je povezano sa različitim svojstvima. Ima pobuđujuće i toplotno delovanje, podstiče cirkulaciju, metabolizam te stimuliše imunološki sistem. Omogućili smo da Vam ova poznata svojstva crvenog svetla budu dostupna putem nove OxyTan lampe.