12jun

TOP Chocolate Brown lampe

INSISTIRAJTE NA JEDINSTVENIM TOP CHOCOLATE BROWN LAMPAMA U SOLARIJUMIMA JER ZASLUŽUJETE KVALITET!

Zašto da izaberete nove TOP Chocolate Brown lampe?

  1. Jer čokoladne lampe nisu samo ime ili marketing, već je lampa izrađena po najnovijem standardu korišćenjem jedinstvne tehnologije. Tokom samog procesa proizvodnje svaka TOP Chocolate Brown lampa se testira od strane fabrike Sylvania nekoliko puta. Cij je da što više klijenata ima zdrav i prirodan ten
  2. Jer čokoladne lampe daju vidljive rezultate posle prve seanse sunčanja (6-9 minuta)
  3. Jer sunčanjem TOP Chocolate Brown lampama jeftinije dolazite do savršene boje
  4. Jer kvalitet svakome pripada
  5. Jer su TOP Chocolate Brown lampe toliko dobre da ih već falsifikuju

NEMOJTE IĆI NA VIŠE MINUTA I NE PLAĆAJTE VIŠE, TRAŽITE TOP CHOCOLATE BROWN LAMPE!

Kako da se sunčate u solarijumu i koja su pravila?

Ko ima jako svetlu boju kože mora da bude svestan da ne može imati toliko taman ten kao oni koji imaju prirodno taman ten. Morate biti strpljivi i uporni. Kada koristite solarijum idite na 4 minuta, a nakon toga jako malo budite na Suncu (bez obzira ako imate na sebi kremu sa visokim zaštitnim faktorom). Ponovite minutažu od 4 minuta još jednom. Obavezno vodite računa da između svake seanse sunčanja mora proći 48 sati.

Ukoliko napravite pauzu od dve ili više nedelja morate krenuti sa planom sunčanja ispočetka. Postepeno, kada dobijete lep, zdrav braon ten dovoljno je mesečno 4-6 puta ići u solarijum. Uvek se pridržavajte preporučene minutaže sunčanja kako biste izbegli neželjene reakcije na koži. Preporučujemo korišćenje krema namenjenih za sunčanje u solarijum jer dodatno štite kožu od isušivanja, a utiču da brže dobijete prirodnu boju i da boja duže traje.

Ko ima prirodno tamniji ten

Bez obzira što već imate podlogu morate pažljivo koristiti solarijum i pridržavati se plana sunčanja. Prvo sunčanje je maksimalno 6 minuta. Ovu minutažu ponovite i naredna 3-4 sunčanja, a posle možete povećati na 9 minuta. Dovoljno je da na 2 nedelje 3 puta koristite solarijum ili na svaka 4 dana da se sunčate 6-9 minuta. Nema potrebe da povećavate minutažu, važno je da se pridržavate plana sunčanja. Cilj je da dobijete braon boju a da koža izgleda zdravo i lepo. Svakako predlažemo upotrebu krema za sunčanje u solarijumu za dodatnu zaštitu i bolji efekat solarijuma.

Saveti za sunčanje čokoladnim lampama:

Nemojte preterivati sa sunčanjem u solarijumu, nije zdravo! Suviše tamna braon boja kože ne izgleda toliko dobro
Nemojte u tri dana 2 ili više puta koristiti solarijum! Između svake sesanse sunčanja treba da prođe 48 sati
Kada se sunčate, sunčajte se zatvorenih očiju i obavezno koristite zaštitne naočare
Poslušajte savet preporučene minutaže od strane zaposlenih u studiju za sunčanje
U solarijumu možete koristiti samo kreme koje su namenjene za sunčanje u solarijumu, nijedne druge, jer druge kreme mogu izazvati neželjene reakcije u kombinaciji sa UV zracima
Obavezno uklonite svu šminku, kao i parfem pre ulaska u solarijum
Umerena upotreba solarijuma ima pozitivne efekte na zdravlje naše kože, jačanje imunog sistema, stvaranje vitamina D i samopouzdanje. Solarijum Vam daje mogućnost da kontrolišete jačinu, kao i vreme sunčanja koje najviše odgovara Vašem tipu kože, što na prirodnom Suncu nije moguće. U pojedinim slučajevima pravilno sunčanje u solarijumu može da umanji pojavu alergije na prirodnom Suncu ili da je potpuno potisne. Naravno uvek treba da se konsultujete sa svojim lekarom ako ste skloni ovakvim reakcijama.

Kako izbeći nastanak takozvane bele tačke?

U većini slučajeva ove tačke mogu da se pojave na lopticama ili u donjem delu leđa i mogu se objasniti činjenicom da ove delove tela pritiskamo tokom ležanja u solarijumu. Pritisak utiče na cirkulaciju krvi, drugim rečima krv ne prenosi dovoljno kiseonika i ovi delovi ne mogu da jednako tamne kao ostatak kože. Naš savet je da promenite položaj nakon prve polovine sunčanja.